Implantul dentar

Alege cea mai eficientă soluție pentru înlocuirea unei rădăcini dentare și reia controlul asupra zâmbetului și sănătății tale generale - implantul dentar!

Crede-ne când îți spunem că estetica zâmbetului tău NU este cea mai mare problemă atunci când vine vorba de dinții lipsă.

Pierderea unui dinte afectează, de multe ori grav, sănătatea generală a organismului. Lipsa dinților poate duce la probleme de masticație, la presiune asupra dinților rămași, la dezvoltarea cariilor și la deteriorarea gingiilor.

Cel mai grav - studiile arată că lipsa unor dinți poate fi legată de afecțiuni precum diabetul, bolile cardiovasculare și chiar dureri cronice.

Datorită avantajelor incontestabile, implantul dentar are, probabil, cea mai vastă utilizare în tehnicile dentare, putând fi folosit de la simpla înlocuire a unui dinte până la înlocuirea tuturor dinților de pe o arcadă.

În majoritatea cazurilor, implantul dentar susține lucrarea protetică, iar în funcție de situația clinică, poate fi: o coroană dentară, o punte dentară sau o proteză mobilizabilă; la implanturile dentare se pot atașa și aparate ortodontice pentru a îndrepta sau alinia dinții.

Confecționat din titan, implantul are forma unui „șurub” și este introdus în osul pacientului prin înfiletare (titanul este un material foarte prietenos cu țesuturile corpului omenesc).

Intervenția de inserare a implantului la nivel osos NU este deloc dureroasă, desfășurându-se sub anestezie locală.

În cadrul clinicii DENTANOVA beneficiați atât de întreaga gamă de implanturi, de la cele clasice la sistemele Fast and Fixed, cât și de coronițe dentare (partea vizibilă a dintelui) din materiale de înaltă calitate, cum sunt metalo-ceramica, zirconia și zirconia-ceramica.

Zâmbetul este o expresie a personalității și a stimei de sine. Fiecare dintre noi dorește să aibă un zâmbet frumos și sănătos, care să ne reprezinte și să ne facă să ne simțim încrezători.

Vă așteptăm să lucrăm împreună pentru sănătatea dumneavoastră!

Articole Populare

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK