Clinica Dentanova
Clinica Dentanova

Povestea Noastră

Clinica Dentanova

Misiunea Dentanova

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este să oferim servicii stomatologice complete și tratament personalizat pentru toți pacienții noștri, punând accent pe prevenție și educație pentru sănătatea orală.

Toți pacienții noștri se bucură de o experiență pozitivă și confortabilă. În fiecare an ne propunem să schimbăm în bine sănătatea dentară a peste 1000 de pacienți, prin activitatea din clinică și prin campaniile de informare pe care le derulăm online.

Viziunea Dentanova

Viziunea Noastră

Viziunea noastră este de a fi lideri în domeniul stomatologiei, prin oferirea celor mai avansate și inovatoare servicii de îngrijire a sănătății dentare. Dorim să fim o clinică de referință, care se remarcă prin profesionalismul și calitatea serviciilor oferite, iar pacienții noștri să se simtă în siguranță și confortabil în timpul tratamentelor.

Valorile Noastre

Calitate

Oferim servicii stomatologice de cea mai bună calitate, cu cele mai avansate tehnologii și cele mai bune metode de tratament, pentru a asigura sănătatea orală a pacienților noștri.

Profesionalism

Ne comportăm întotdeauna într-un mod profesionist și respectuos, având în vedere nevoile și confortul pacienților noștri.

Empatie

Suntem empatici față de nevoile și temerile pacienților noștri, oferindu-le suport și încurajare în timpul tratamentelor.

Educație

Ne implicăm activ în educația pacienților noștri, oferindu-le informații utile și sfaturi pentru a-și menține sănătatea orală pe termen lung.

Îngrijire personalizată

Ne concentrăm pe fiecare pacient în parte, oferindu-le îngrijire personalizată și tratamente adaptate nevoilor lor individuale.

Abordarea noastră

Pacientul nostru ideal

Pe lângă pregătirea continuă pe care o practică toți medicii noștri, ne implicăm activ în educația pacienților noștri. Pentru noi colaborarea cu pacienți bine informați atât în ceea ce privește sănătatea dentară, cât și colaborarea medic-pacient, este foarte importantă pentru activitatea noastră.

Din considerentul de mai sus, ne vom concentra eforturile pentru a cultiva calitățile pacientului ideal:

  • Comunicare deschisă și sinceră. Un pacient ideal ar trebui să fie deschis și sincer cu medicul. Asta înseamnă să răspundă cu precizie la întrebări, să descrie simptomele cu exactitate și să discute orice îngrijorare legată de sănătatea sa.

  • Respect pentru programări și timpul medicului. Un pacient ideal ar trebui să respecte timpul programat al medicului și să ajungă la programările sale la timp. Dacă un pacient nu poate ajunge la o programare, ar trebui să anunțe cât mai curând posibil.

  • Cooperare și încredere. Un pacient ideal ar trebui să coopereze cu medicul și să aibă încredere în deciziile luate. Ar trebui să fie dispus să îndeplinească instrucțiunile medicului și să ia medicamentele prescrise.

  • Autogestionare și angajament pentru sănătate. Un pacient ideal ar trebui să fie angajat în propria sa îngrijire și să fie dispus să facă schimbări pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

  • Empatie și respect pentru personalul medical. Un pacient ideal ar trebui să arate empatie și respect pentru personalul medical care îi oferă îngrijire. Ar trebui să recunoască importanța și eforturile depuse de aceștia în furnizarea îngrijirii medicale.

Programează-te la un consult!!

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK